AANGEHAAKT

Anne van der Weg aan het werk

Anne werkt al ruim 25 jaar in de cultuursector als creatief producent en programmamaker van de meest uiteenlopende kunstprojecten. Haar kracht zit in het combineren van inhoud, vaak met een maatschappelijke relevantie, een sterk concept plus de uitvoering daarvan.

Anneke

Anneke is Industrieel Ontwerper en Verpakkingskundige. Als zzp-er werkt ze voor bedrijven om verpakkingen en verpakkingsprocessen te ontwerpen, te optimaliseren en te verduurzamen. Naast dit werk is Anneke bij HAAKS onder andere docent in de Bouwplaats.

Arjan Middelkoop aan het werk

Arjan is graficus, beeldend kunstenaar, conceptueel denker. De constante noodzaak alles in beeld te denken om de wereld  te begrijpen heeft er toe geleid dat Arjan Middelkoop met een universum aan beelden rondloopt. Met grafische technieken kan hij vorm en structuur geven aan deze chaos.

Dirk Rentmeester

Dirk vindt inspiratie in het onverwachte: een voorwerp, een gebeurtenis of een gedachte die hem fascineert. Het is de bron voor zijn veelal abstracte en conceptuele werk. Zijn werk brengt aan het licht wat onzichtbaar of bedekt bleef. Dit ont-dekken leidt onvermijdelijk tot een ander toe-dekken. En nieuwe perspectieven.

Elize Lutz aan het werk

Elize bewerkt en transformeert papier door dit geconcentreerd te perforeren. Dit proces vergt tijd, het is een onderzoek naar binnen, naar voor- en achterkant. Haar tekeningen ontstaan intuïtief, deze ogen abstract en gedetailleerd, ze verleiden tot verbeelding, het is een vorm van schrijven in eigen taal.

Ellen van Vollenhoven aan het werk

Ellen is beeldend kunstenaar met een eigen kunst- en lespraktijk en met een passie voor het onderwijs. Al meer dan 25 jaar geeft ze les binnen en buiten het reguliere onderwijs. Sinds 2014 werkt en woont ze in Culemborg en heeft ze op meerdere plekken een tijdelijk atelier gehad.

Jiska Hartog

Jiska is edelsmid en beeldend kunstenaar. Met Michiel Henneman vormt zij kunstenaarsduo Hartog & Henneman. Zij bewegen zich vrij tussen verschillende media; sculptuur, wandobject en kunstsieraden.

Jopie Biesters aan het werk

Jopie creëert fantasie dieren die de menselijke conditie weerspiegelen. Deze wezens ontstaan door het spelen met pre-loved items, taxidermie en andere vondsten uit de natuur. Zo ontstaan er verhalen, die met oog voor detail en humor worden uitgewerkt.

Kathy Hermanns aan het werk

Kathy is een visueel denker, beeldend kunstenaar, ritueel vormgever en docent kunsteducatie met een achtergrond in fotografie. Zij is een schatzoeker, altijd bezig met het verzamelen van mooie momenten en schatten vanuit de natuur en de kringloopwinkel.

Kim Verschoor

Kim doet wat ze wil, geordend en gestructureerd, dan weer complete chaos en experiment. Gewoon omdat het kan. Kim werkt aan eigen vrije opdrachten waarbij zij gebruik maakt van verschillende (druk)technieken en materialen.

Peter Steutel aan het werk

Peter tekent en schildert organische vormen, meestal in zwart/wit en grijstinten. Het lijkt chaos maar dat is het niet, het zijn patronen zoals die in de natuur kunnen ontstaan als interactie tussen materialen en processen.

Rebecca Engels aan het werk

Rebecca is beeldend kunstenaar met een achtergrond in Ecologie en wetenschapscommunicatie. Ze maakt realistische tekeningen met pastel- en kleurpotlood, geïnspireerd door de natuur. Rebecca wil anderen graag enthousiast maken over tekenen en de natuur. Ze geeft dan ook tekenworkshops en cursussen voor jongeren en volwassenen.